5 d’agost de 2012

Sobre la biblioteca de Manlleu a l'edifici històric de Caixa Manlleu

Explicava aquest divendres el 9nou en la seva edició escrita que l'alcalde de Manlleu, Pere Prat, anunciava que està pràcticament tancat el que la biblioteca de Manlleu s'instal·li en l'actual edifici dels departaments centrals de la subseu manlleuenca d'Unnim, l'edifici dels antics serveis centrals de Caixa Manlleu. Semblaria ser que ja hi ha un acord amb BBVA, nou propietari d'Unnim Banc, acord beneit per la Diputació barcelonina.
No seré jo qui estigui en contra de que un edifici històric per a Manlleu, com el de l'antiga Caixa Manlleu, sigui seu d'un equipament de la importància d'una biblioteca, però com a treballador en actiu d'Unnim que, a més a més, té el seu lloc de treball en aquest edifici no puc deixar de mostrar la meva sorpresa i, també, certa indignació.

A data d'avui, ningú de BBVA s'ha adreçat als representants legals dels treballadors/res per a informar del futur d'aquest edifici i, sobre tot, de la vuitantena de treballadors/res que encara hi treballem. Sembla ser que el sr. Prat té una bona "sintonia" o línia directa amb la gent de BBVA, fora bo que abans de decidir el futur d'un centre de treball, es negociés què passa amb els treballadors/res que encara hi treballen.
De manera indirecta ens hem d'assabentar que no hi haurà continuïtat en l'ocupació de les persones que treballem a l'edifici de Manlleu. A banda de negociar que se'n fa de l'edifici, algú s'ha preocupat de què se'n farà dels seus ocupants?


Sincerament, trobo molt poc elegant anunciar el futur de l'edifici de Caixa Manlleu quan els seus ocupants encara vivim amb el neguit a sobre, sobre quin serà el nostre futur. Ens quedarem (sembla ja bastant clar que no)? Marxarem? En quines condicions? A veure si també ens poden explicar això. Mentrestant, una mica de respecte, si us plau...

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails