23 d’abril de 2012

El rei Anglada

Inspirats per l'alcohol, les dones i el general Franco, la fama els precedeix. Les seves sortides de to sobrepassen la condició de rumors i ja són part de l'anecdotari popular.

El gendre lladre, el net pistoler, les aventures de faldilles, les caceres d'animals en perill d'extinció en temps de crisi... No diria tant que els mitjans de comunicació, sinó més aviat les xarxes socials li han arraconat i li han fet haver de demanar perdó en un gest inèdit. Va ser el perdó d'un nen que ha fet una malifeta i li han enxampat. Però el nen és simpàtic (campechano, li diuen) i sap que li acabaran perdonant. Havia de fer un gest, li va el negoci familiar...L'altre no és de la reialesa i això és nota. Lo seu és més de don Simon i baralla a cops de puny a mig del carrer. Especialitat: agressions a menors i joves, i envestides amb el cap. Al igual que el Borbó, és un ésser creat pel franquisme, tot i que ara renegui forçat per les circumstàncies.
Segons informa avui el 9nou, el cap de l'oposició vigatana es va emborratxar a la festa del seu partit, celebrada a Vic, i va enviar, a cops de puny, dos nois a l'hospital. Ja no li cal esperar a estar en un club nocturn, ara actua durant el dia al mig de la plaça Major de Vic. Si t'ho mires amb seriositat, fa vergonya. Si t'ho mires en broma, fa pena.
Algú aposta perquè demanarà perdó? Segur que no. No li va el negoci familiar i, a més, és igual: els seus fans se li estimaran encara més...

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails