30 de març de 2012

Vaga General a Vic. El meu recull fotogràfic

05:30h: Al #piquetinformatiu de l'entrada del Polígon Malloles. Molt fred i poquíssim trànsit. De les 5h a 2/4 de 8h el trànsit era pràcticament nul. Polígons buits!

9:30h Al #piquetinformatiu del Pont del Blanqueig. Poca activitat. Tot i el piquet, no hi van haver gaires aglomeracions de trànsit

10h: Al #piquetinformatiu del Carrefour. Aquí els únics incidents del dia. En la foto d'Osona.com fins a 3 militants d'EUiA d'Osona (en el piquet n'havia gairebé una desena, entre EUiA i AJ-Joves d'EUiA d'Osona, a Manlleu n'havien més). Símptoma de la implicació dels meus/ves companys/es en la vaga.

11h: #piquetinformatiu en el McDonalds. Només hi havia les encarregades. Van trucar al "jefe" dient que hi havia piquets en "actitud pacífica". No van voler tancar. (foto Osona.com)

 13:30h: A la #mani convocada per la Plataforma en defensa dels drets socials i laborals. Unes 2.500 persones (mani més grossa en més de 25 anys) convocades de manera unitària per sindicats, partits i associacions osonenques. (foto 9nou.cat)

Recull fotogràfic d'Osona.com (piquets - manifestació)
Recull fotogràfic del 9nou.cat

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails