18 de març de 2012

Caixes d'estalvi: "Mala gestió"

No és que ho digui jo, que també ho dic. Ni que ho diguin els sindicats, ni bona part de la societat... Un senyor que, segons sembla, d'aquest tema n'hauria de saber molt, ho afirma en una entrevista publicada aquest divendres a l'edició en paper del 9nou.
Xavier Queralt, director territorial del BBVA a Catalunya (banc nou propietari d'Unnim Banc), deu tenir certa credibilitat en el sector, almenys ocupa un càrrec important en un dels principals bancs del món. Com deia, afirma el següent en l'entrevista publicada al 9nou:


"Comparteixo la sensació que es pugui tenir a Manlleu que desapareix una empresa centenària. Això pel territori és una pèrdua. La llàstima és que aquí s'hi ha arribat a través d'una mala gestió. A Espanya algunes caixes quedaran, poquetes, poquetes, però quedaran perquè s'han gestionat bé"
"És una mala gestió perquè es van assumir riscos més enllà dels que es podien assumir. Nosaltres, al BBVA, també ho hem fet però per la nostra mida ho hem pogut assumir. És com si un ajuntament petit ha volgut fer una pàrquing perquè tothom en tenia un i potser no podia per la mida que tenia"


Toma ja! I per acabar parlant a Manlleu de pàrquings difícilment assumibles... 


No totes les caixes van fer les coses de la mateixa manera i no totes han acabat dissoltes. La diferència va estar en la gestió. Els gestors dolents, que cobraven com els bons, segueixen sense donar explicacions o donant les culpes a causes externes. Sembla ser que, el que fa temps veníem dient alguns, no era una cosa tan absurda o extravagant. Decisions dolentes dels gestors, avalades per uns òrgans de govern servils.

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails