25 d’agost de 2011

Sender Amunt. El nou bloc!

Ho portava rumiant fa molt de temps i finalment m'he decidit: desdoblaré el bloc en dos de diferents.

Des de l'Esquerra va néixer com a mitjà d'expressió personal per a parlar bàsicament d'una de les meves aficions, interès i passions: la política. Per suposat, també parlo d'altres qüestions que trobo interessant explicar.
Una d'aquestes qüestions que s'han anat reiterant de manera més habitual del que hauria arribar a imaginar és la meva passió per la muntanya. Així, vaig començar a penjar alguna ressenya i, com qui no vol la cosa, ja m'acosto al mig centenar de "posts" que parlen de temes relacionats amb la muntanya. Aquest és un bon motiu per a "crear" una altra "cosa" amb vida pròpia.

Durant la vida d'aquest bloc he pogut comprovar que tinc un seguit de lectors que el visiten bàsicament per a llegir aquests posts senderistes. Mai no he parat gaire atenció en el tema de les estadístiques del bloc però aquest estiu, fent una mica de repàs coincidint amb el 5è aniversari de bloc, he pogut comprovar que en els 3 anys d'estadístiques amb analytics, de les 25 entrades més visitades (visites úniques), 13 corresponen a posts muntanyencs. Entre elles, l'entrada més llegida i les 3a, 4a, 5a, 6a i la 7a. Totes elles amb una característica comuna: mai destaquen en un interval curt de temps (per exemple la setmana de la seva publicació), però acaben sent llegides de manera molt constant, pujant més a l'estiu.


Crec que tots aquests són motius més que suficients per a haver vençut la mandra i haver llençat a caminar (mai millor dit) un nou bloc: SENDER AMUNT.
A partit d'avui ja el teniu disponible (tot i que encara faltin retocs), amb un post inaugural (la resta els vaig traspassant mica a mica) sobre la sortida d'aquest cap de setmana amb els "camalluents".
Sigueu muntanyencs o no, espero que us agradi...

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails