11 d’agost de 2011

Avís urgent: Fugiu!, Vic serà invadida!!!

Aquest diumenge Joseph Ratzinger, cap de l'església catòlica, visita Madrid per a donar la benedicció a milers de querubins del món mundial que es concentraran en una manifestació, barreja de reivindicació i festa combaiana.

En plena crisi, retallades sanitàries, educatives, socials en general, en que l'única cosa que no es retallen són les aportacions a l'església (catòlica, és clar), aquesta festa la pagarem entre tots nosaltres. Diuen que la visita papal serà, a banda d'espiritual, econòmicament beneficiosa. Però el tema és que qui més benefici en traurà, no financia la juerga, i la juerga no surt precisament barata.

El pitjor de tot és que a banda de pagar-li la juerga als querubins papals, haurem de sentir com ens diuen que som culpables de la manca de valors de la societat, que els laics (i més si som ateus) criem els nostres fills en l'amoralitat, que som uns assassins de futurs nens, que avui dia les dones no es respecten a sí mateixes, que els homosexuals són uns malalts...

Sortiran al carrer les banderes espanyoles barrejades amb les vaticanes, Oreja Mayor i les seves víctimes de l'"Espanya se rompe", l'amaga-pedòfils Rouco, Família i Vida contra ETA, l'ex-infiltrat als GRAPO Pío Moa, l'anti-avortista assassí de civils iraquians Aznar... en definitiva, tota una colla de frikis als que l'administració pagarà per a que ens insultin.

I en solidaritat amb el sofert poble madrileny, que haurà de patir aquesta plaga retrògrada, la població de Vic també tindrà el seu cumba-festival querubí. Anuncien els més catastrofistes que fins a 5.000 fans de Maria Ostiz passaran per Vic. Les autoritats ja han demanat a veure qui vol acollir-los (i jo amb la Txeca desmuntada!). Tranquils, no els hi faltarà allotjament (cedit, segur, pel Bisbe i l'ajuntament), tampoc els hi faltarà la botifarrada de rigor i la grata companyia d'un bisbe com Déu mana, de monges sud-americanes (que són les més autèntiques) i dels fatxes locals (encapçalats, imagino, pel més mediàtic de tots).
Per sort jo tinc els meus fills, a salvo de sotanes, de vacances a Euskadi. De fet jo tampoc hi seré, ja que marxo a buscar-los, així m'estalviaré haver de muntar el niu de metralladores a la taulada i col·locar les mines antitancs davant el portal de casa.

No vull ni imaginar què dirien alguns si, no 5.000!, sinó només 500 musulmans es reunissin a Vic camí de la seva peregrinació a la Meca. Per descomptat que la botifarra ens la estalviarien, i dubto que ningú els allotges a casa seva, ni a cap lloc públic, però és ben segur que els fatxes locals (encapçalats pel súper-fatxa) posarien el crit al cel (mai millor dit). Però aquest estat aconfessional és així...

I que consti en acta, no sigui que algun tontet fatxa m'ho pugui retreure: jo no vull que els musulmans, jueus o evangelistes tinguin el mateix tractament que els catòlics, el que jo vull és que els catòlics tinguin el mateix tractament que els musulmans i resta de confessions. En tot cas, tots ells mereixen el meu més profund menyspreu. Aquí és únics que semblem no tenir drets som els ateus...Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails