20 de maig de 2011

Reflexió a Euskadi i a votar amb el cor

Quan llegiu aquestes lletres, ja seré a Irun preparat per a passar la jornada de reflexió. Aprofitaré per a reflexionar acomiadant, durant tot el dissabte, la solteria del meu germà petit. És un esdeveniment al que no es pot faltar...
Diumenge agafaré la meva ressaca i tornaré a Vic a votar i a donar un cop de mà amb el recompte de vots, molts espero. Vindré a votar, a votar amb el cor. El cor, que és roig i es troba a l’esquerra, em diu que haig de votar una força que defensi la igualtat de tots el ciutadans, que defensi als més febles, que sigui honrada, que faci propostes valentes, però assumibles... El cor em diu que no em vaig equivocar quan em vaig decidir a donar suport a ICV-EUiA. Diumenge, arrossegant la meva ressaca, votaré, de tot cor, Xavier Tornafoch per a alcalde de la meva ciutat, Vic.

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails