21 d’abril de 2011

Postals electorals 2011 (1): Aduna

Aduna és un petit poble guipuscoà a uns 20 quilòmetres de Sant Sebastià. Al igual que molts pobles similars, aquí l'esquerra abertzale guanya de carrer en les diferents conteses electorals.
L'any 2007 només van presentar candidatura a les municipals ANV i PP. Els primers van obtenir 159 vots i els conservadors espanyolistes 1.

Segons informa avui el diari Público, a les eleccions del proper 22 de maig només es presentarà una candidatura: la del PP.
No hi haurà candidatura ni de Bildu, ni d'independents, ni cap altra. Imagino que al petit poble no han pogut trobar prous candidats que, d'una manera o una altra, no tinguin algún vincle amb l'eskerra abertzale il·legalitzada. Al final es demostra qui s'estima el seu poble i és responsable i qui no. Imagino que Bildu podia haver trobat candidats en altres indrets de Guipúscoa o d'Euskadi, però no han volgut presentar llista sense que aquesta l'omplíssin persones del poble.

El PP, com en moltres altres matèries, no té gaires conflictes morals. No només no presentarà a la llista persones d'Aduna, sinó que ni tan sols seran candidats bascos. El líder popular guipuscoà, Borja Semper, irundarra i algun curs company meu de la facultat, explica quins són els seus condicionants a l'hora de presentar una llista fantasma en un municipi: que en les darreres eleccions els hi hagi votat com a mínim una persona!

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails