14 de gener de 2011

Ho advertim, no és una innocentada

Tal com vam advertir, no es tracta de cap innocentada. Zapatero es va sotmetre a les autoritats europees i els "mercats" i vol que s'aprovi el projecte de llei de jubilació als 67 anys en el proper Consell de Ministres de divendres 28 gener 2011. Manté la seva promesa als poderosos contra els interessos i els drets dels treballadors i treballadores.

Esquerra Unida té en marxa una campanya contra les retallades socials aprovades pel govern Zapatero, contra les polítiques neoliberals que defensen, tant el govern estatal, com els regionals del PP. Cal una alternativa de sortida social a la crisi. Per IU, és necessària la convocatòria d'una nova vaga general com a manera de contestar al carrer les polítiques neoliberals i de retallades de drets dels treballadors i de la majoria de la societat. IU creu que ampliar l'edat de Jubiliació no és la solució.

Els següents blocs censurem les intencions de Zapatero, i el seu govern, i seríem partidaris de convocar una Vaga General:

Ventanas del Falcón, Arraio Sound System, Soto en Cameros, Relatando desde el Bajo Llobregat, Kabila, abloguear, Desde la cantera, punts de vista, La Ratera, Multiverso Incognoscible, Ciberculturalia, The Fuente Palmera Times, Bosque de Brocelandia, La Terca Iutopía, DEMPEUS per la salut pública Agua Va!!!, Viramundeando, Maldice que no es poco, Moscas en la Sopa, Quien mucho abarca La Rueda del Tiempo, Sara Mulet, ceronegativo, Les coses d'en Jomi, Desde d'esquerra,

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails