8 de desembre de 2010

Josep Anglada casat amb una mora!

Si amics! Josep Anglada el regidor vigatà que assegurava treuria entre 6 i 9 diputats al Parlament de Catalunya (només li van faltar entre 6 i 9) i que fa bandera del discurs racista anti-immigració està casat amb una mora.
Ull! No malpenseu, que encara no s'han trobat noies magrebines amb tan mal gust. La mora a la que està lligat el diputat interruptus és la del lloguer de la seu del seu partit a Barcelona. És un morós (entre d'altres coses pitjors).

Es veu que Anglada va agafar a un pobre home del seu partit i li va fer llogar un local a la céntrica Travessera de Gràcia de la capital catalana. Va pagar el primer rebut i, si t'he vist...
Anglada deu uns 7.000€ de rebuts de lloguer impagats, i procediran al seu desnonament. A aquest deute s'han d'afegir 7.700€ més de despesa en octavetes electorals que tampoc no ha pagat. Diu l'home que li va fer les octavetes que la resposta d'Anglada quan li va reclamar els diners va ser: "No és un tema prioritari. Estem en campanya"

Anglada ha assegurat que el lloguer sí que s'ha pagat i que té els rebuts, però oh! casualitat, es va descuidar de portar-los al judici. Caram, si que és despistat!
Entre les seves qualitats tampoc no està la de donar la cara. Quant al lloguer, diu que no és problema seu, que no va a nom del seu partit, sinó del pobre desgraciat al que va fer fer el lloguer.Un crack l'Anglada, podria tenir un bloc obert només dedicat a ell i em veuria colapsat per a actualitzar-ho...

Informació sobre la mora d'Anglada: cronica.cat, naciódigital.cat

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails