9 de desembre de 2010

I Love IU amb WikiLeaks

Als poderosos, que estan acostumats a imposar la seva voluntat i a castigar als disidents, els hi ha sortit un competidor també poderós: la xarxa!
El cas de Wikileaks, i la persecució de Julian Assange, ha demostrat que "El Poder" s'ha trobat amb una contestació que no esperava. Des de la xarxa s'ha organitzat la contestació i algun fonament del poder establert ha tremolat.
Volen posar finestres al cel, no entenen res! Han intentat callar la veu de Wikileaks tancant els servidors i el que s'han trobat és milers de "mirrors" duplicant aquesta web.

I Love IU, la xarxa de blocaires propers a IU, ha creat la seva pròpia web-mirall de Wikileaks, el seu propi "mirror". Si un dia tanquen el web de Wikileaks podríeu entrar des d'un dels "mirrors" que dupliquen la seva web, per exemple des d'aquí: http://www.iloveiu.org/wikileaks.php
No sé si aquest "mirror" acabarà tenint utilitat, no és aquest el seu objectiu primordial. El seu objectiu és demostrar el compromís d'I Love IU amb la llibertat d'expressió i la solidaritat amb qui fa públics els secrets d'Estat que, els enemics de la llibertat, ens volen amagar.

1 comentari:

Basilio Pozo-Durán ha dit...

Gracias por la acogida y saludos a todas/os las/os compañeras/os de IloveIU

Campaña “Jubilación a los 67. Cuenta atrás”:
http://basilio-pozo-duran.blogspot.com/2010/12/jubilacion-los-67-quedan-40-dias.html

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails