25 d’agost de 2010

Una possible solució al conflicte dels gitanos

Queda clar que a l'anomenat 1r Món els atacs contra els drets dels immigrants surten gratis. De fet, donen rèdits.
Així les coses, aquest net i polit 1r Món torna a solucionar els problemes amb aquelles races i ètnies molestes igual que es va fer a algun altre país fa 3/4 de segle: amb deportacions.

Jo crec que una possible solució més neta i satisfactòria, tant per als afectats com per als països deportadors, podria consistir en confiscar-li una part del seu territori actual a Romania i Bulgària i crear un nou estat ètnic/religiós on tots els gitanos del món puguin anar a parar. Imagino que a romanesos i búlgars no els hi acabaria d'agradar aquesta idea, per això, per si fos cas, hauríem d'armar fins a les dents aquest nou estat per a la seva protecció (tot i que segurament, un cop armat, s'acabaria dedicant a anar ocupant nous territoris als estats veïns). També és probable que els ciutadans originaris d'aquells territoris ocupats que no haguessin marxat acabessin sent ciutadans de tercera amb els seus drets limitats. És igual, tindríem un deute històric amb el poble gità i ens veuríem en l'obligació de mirar cap a una altra banda davant els seus atacs als drets humans i incompliments amb la 'comunitat internacional'.

Bé, aquesta és una possible solució que deixo aquí, damunt la taula, tot i que tinc molt poca confiança en que qui mana l'acabi agafant en consideració. A fi de comptes parlem de gitanos, que ni controlen bancs, empreses, ni creen cap lobby de pes als EUA. L'única cosa que comparteixen amb el veritable poble elegit és que, fa 3/4 de segle, també van patir deportacions i estada als camps d'extermini. Però al igual que amb comunistes i homosexuals, aquest extermini va ser considerat de segona. O és que algú s'imagina possible que en l'actualitat un estat europeu torni a deportar persones al seu país d'origen per ser jueus i causar problemes de 'convivència'?

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails