8 de juny de 2010

La corrupció torna a esquitxar IU

Doncs sí, perquè al final estem sent la gent d'IU els que més tacats estem quedant amb la xacra de la corrupció.
El darrer cas el protagonitza el nostre regidor al municipi madrileny d'Alpedrete, i company blocaire d'I Love IU, Fernando Jiménez. Els fets són els següents:
Un militant del PP es ven uns terrenys a una empresa constructora. Aquest simple militant mesos després passa a ser responsable d'urbanisme del seu municipi, Alpedrete.
Aquest passat més de gener IU-LV d'Alpedrete denuncia l'enriquiment exagerat d'aquest responsable d'urbanisme gràcies a la requalificació dels mateixos terrenys projectada al PGOU de la població. Com coneixia el aleshores militant de base popular el futur PGOU? I la constructora? Hem de creure que és pura casualitat que només 6 mesos abans de treure a la llum pública el desenvolupament del PGOU aquest militant (i futur regidor d'urbanisme) del PP es vengués els terrenys objecte de requalificació a la constructora?

El cas és que igual que va passar a Seseña amb l'alcalde d'IU Manuel Fuentes i la seva denúncia contra “el Pocero”, o al País Valencià amb la diputada Marina Albiol i les seves denúncies a Fabra, qui denuncia la corrupció acaba sent jutjat denunciat pels mateixos corruptes.

Avui hi ha vaga general convocada en la funció pública. El motiu és que els hi volen fer pagar a ells, els treballadors públics, la crisi provocada, en bona mesura, per l'especulació urbanística promoguda, entre d'altres, per polítics i empresaris corruptes. Mentrestant, també avui, un company blocaire i company d'IU serà jutjat per denunciar aquesta corrupció.

Ja sé que és una frase que tinc gastada amb d'altres companys però, Fernando, és un veritable honor compartir militància amb una persona com tu!

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails