11 de maig de 2010

L'alcalde de Vic dificulta la tasca dels blocaires

Sí, almenys dificulta la meva tasca com a blocaire. Que un dia vull escriure sobre les mesures anunciades per a restringir l'empadronament d'immigrats, doncs l'endemà les canvia; que comento les noves mesures, doncs les torna a modificar; i si finalment parlo de manera genèrica, doncs es fa enrere.
Un cop la polèmica ha passat i em vull dedicar a escriure sobre algun altre tema, va i torna a posar damunt la taula noves restriccions a l'empadronament, i quan vull enganxar-me al tema es torna a fer enrere. Així no hi ha qui tingui el bloc actualitzat!

Ara ho ha tornat a repetir. Ahir mateix escrivia sobre l'empipada que li va agafar per no anar a les llistes al lloc que, pensa, li correspon per la seva gran vàlua. Va dimitir del comitè de govern del seu partit, UDC, en senyal de protesta. Avui informa la premsa que s'ha tornat a fer enrere i ha reconsiderat la seva dimissió, per lleialtat a Duran, al partit, a Catalunya (i als fabricants de cadires).
A aquest pas acabaré renunciant a escriure sobre l'alcalde de Vic. Si cada vegada que 'posteo' sobre ell haig de seguir els canvis de posicionament o d'opinió immediatament posteriors, la dedicació de temps serà inassumible. Ara comprenc l'estres que hauran de patir els membres del seu govern quan vulguin saber el posicionament que han de tenir sobre qualsevol tema...

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails