31 de maig de 2010

Israel = Estat Assassí-onista

Els EUA i l’UE demostren una vegada rere altra que la hipocresia, en el que a la política internacional respecta, i especialment quan es tracta de l’estat naz(s)ionista “amic”, no té límit.
Qualsevol canvi de govern en un país del món que no agradi als ‘amos’ de l’imperi global és atacat de manera implacable. Han intentat assassinar dirigents de països, provocar cops d’estat i, fins i tot, han intervingut militarment. Però Israel no. Israel és un estat amic i, com a tal, té via lliure per fer el que vulgui.Ens imaginem que l’Iran, Cuba o Veneçuela ataquen una flota de vaixells humanitaris americans en aigües internacionals assassinant una vintena de persones? Quina seria la reacció dels EUA?
La supèrbia del règim sionista d’extrema dreta només és comparable a la dels seus patrocinadors nord-americans. La vergonya d’un 'gueto' amb desenes de milers de persones vivint amuntegades i en situació extrema no commou les ‘democràcies’ occidentals. Davant aquesta situació de total impunitat vers el genocidi del poble palestí i el terrorisme a cara descoberta, només queda la solidaritat amb aquells que lluiten, de la manera que sigui, contra aquest estat religiós, racista i genocida.
Israel és un estat il·legítim imposat per la força i la vergonya de les potencies occidentals, vergonya pel genocidi jueu durant la 2a Guerra Mundial. On és ara la vergonya pel genocidi palestí?
Ningú no dubta que els excessos del règim nazi durant els anys 30 i 40 només podia acabar amb la destrucció d’aquell estat racista i terrorista. El mateix final que seria desitjable per tots els estats que basen la seva actuació en la protecció d’una raça/religió a través de la superioritat militar.

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails