10 de maig de 2010

Empadronament. Primer fracàs de Vila d'Abadal

El gran suport que va rebre l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila-d'Abadal, del seu partit pel tema de l'empadronament, s'ha quedat en això, un simple suport en forma de palmadeta a l'esquena.
Si amb la generació de la polèmica, i la posterior insistència en la mateixa, pretenia fer-se un nom al partit i guanyar vots; s'ha de dir que en el primer objectiu el fracàs ha estat evident, el segon encara està per veure.

Vila-d'Abadal no anirà en el 5è lloc, en representació d'UDC, a les llistes de CiU al Parlament, sinó que baixarà fins el 12è. Ell que es va sacrificar acceptant una candidatura que la persona que li pren el 5è lloc no va voler... Molt suport del partit, sí, però molesta el polèmic alcalde de Vic en un lloc destacat a la llista d'en Mas?
El cas és que el cavaller de Vidrà s'ha empipat amb el seu partit. Molt significatiu de les motivacions que tenen alguns per a estar en política: si no figuro i no tinc un bona cadira, m'empipo. Em sembla que, al igual que va passar fa 3 anys, la confecció de les llistes de CiU a Vic pot ser divertida...

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails