29 d’abril de 2010

Nova mostra de sensibilitat social de l'equip de govern de Vic

Jo puc entendre que les persones que formen l'equip de govern de Vic no es considerin membres de la classe treballadora. Però independentment d'aquest fet, el que sí que podrien demostrar és una mica d'empatia amb les persones que sí que ho són.
L'Associació de Comerciants de CentreVic, en una decisió que considero del tot encertada i un cop consultats els seus associats, recomanarà no obrir els comerços el proper dia 1 de Maig, festa dels treballadors, i dia en que a l'equip de govern de Vic (format, recordem-ho, per dos partits que es diuen d'esquerres -PSC i ERC-) va decidir celebrar la Fira Lactium.
Sigui com sigui, finalment els comerciants de Vic sí que acabaran sent perjudicats. D'haver-se pogut celebrar la fira un altre dia és ben segur que hagués estat una bona oportunitat de negoci, i d'haver obert el 1er de Maig molts treballadors haguessin estat perjudicats en els seus drets i en la conciliació de la seva vida familiar en un dia festiu.
Són les coses a les que ja ens tenen acostumats des de l'equip de govern vigatà. Si una cosa es pot fer malament i de manera conflictiva, fem-la! En fi, ja no sorprèn...

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails