16 de març de 2010

La setmana més roja d'Alpedrete

Fernando Jimenez Briz, un jove regidor d'IU d'Alpedrete, a la serra madrilenya, pren el relleu de Javi Moscas en aquesta setmana marcada pel “Dia de la Dona Treballadora”. Són diversos els blocs que n'han parlat, però Fernando ha triat el bloc de Lidia i el de Sira. Kabila també va fer una menció especial d'una dona exemplar com Aminetu Haidar i ceronegativo va publicar un curt molt i molt recomendable.

El intento por parte de la derecha de juzgar al Juez Garzón (suena a disparate esta frase) también ha sido objeto de debate dentro de la blogosfera de izquierdas. Hugo Martínez Abarca resumió de forma brillante los verdaderos motivos en esta campaña de acoso y derribo.

S'ha escrit molt sobre Cuba i campanyes d'assatjament. Lucien de Peiro en el bloc A Sueldo de Moscú parlava de l'instrumentalització d'Amnistia Internacional en el cas cubà, i el recomana quan sembla que ha d' imperar el pensament únic sobre la revolució cubana.

També s'ha recordat aquesta setmana l'aniversari del 11 de Març. Aquest6 dia les bombes varen tocar el cor de moltes persones, sobr tot, de les que viuen a Madrid. Inés Sabanés també ens ho recorda amb tristesa.

Malgrat l'injusta derrota del Real Madrid també aquesta setmana s'ha parlat de la crisi que patim treballadors i treballadores. Àngels Martínez parlava de les alternatives que hauria de tenir una esquerra alternativa, Gregorio Gordo del “corbachazo” i Viul de la darrera rebelió d'Esperanza Aguirre.

Hem donat espai a la cultura: mols blocaires han parlat de la mort de Miguel Delibes com Javier, Miguel o Antonio.

I acabo amb un vertader misteri. Amb una incògnita que podria ser investigada per Fox Mulder o fins i tot sortir de la illa de "Perdidos". Si vols descobrir que passa amb els zeros a I Love IU has d'anar al bloc de Domin.

I la Setmana Roja anirà des d'Alpedrete fins les terres siberianes on l' Alejandro viu deportat.

Versió catalana de la Setmana Roja: Àngels Martínez

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails