4 de març de 2010

Amb Marina Albiol

Tot i que el cas no ha tingut la repercussió mediàtica (bàsicament als mitjans pro-PSOE) que va tenir l’enfrontament entre una altra diputada ex-EUPV i el conseller del PP Juan Cotino (amb greus insults d’aquest últim), la imputació de la diputada d’EUPV Marina Albiol representa un altre cas gravíssim que retrata la justícia espanyola.
Deixant de banda, tot i que donaria per a un post sencer, els motius pels que els mitjans pro-PSOE (bàsicament els del grup PRISA) donen tant rebombori a les actuacions de determinats diputats ex-EUPV i amaguen les dels diputats d’EUPV; és del tot representatiu de la situació política i judicial de l’estat espanyol el cas de la nostra companya, de militància política i de militància 2.0, Marina Albiol.

Marina Albiol va repartir en el seu dia, juntament amb les joventuts d’EUPV, unes enganxines com les que reprodueixo, amb molt de gust, en aquest bloc. Carlos Fabra, un conegut i honrat polític, va sentir ofès el seu honor (com si en tingués!) i va denunciar Albiol. Doncs bé, el TSJ del País Valencià ha admès a tràmit la denúncia i ha obert diligències contra la diputada valenciana. Estem davant un cas exactament igual que el de l’alcalde de Seseña, Manuel Fuentes: el corruptes i corruptors viuen ben tranquils mentre la justícia es pren tot el temps del món per no fer res, mentrestant els que tenen les mans netes i assenyalen la corrupció no paren de trepitjar els jutjats acusats pels corruptes, amb tota la complicitat dels seus amics jutges.
Albiol ja ha afirmat que aquesta pinça corrupta-judicial no li farà fer marxa enrere en la denúncia de la corrupció. No tindrem tant mitjans de comunicació “amics”, no tindrem tants diners donats per empresaris “desinteressats”. Però sí que tenim dignitat més que de sobres per a continuar denunciant la corrupció i solidaritzant-nos amb els companys que l’assenyalen.
Tota la solidaritat amb Marina Albiol! Poceros, Fabres i demés corruptes a la presó!

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails