11 de febrer de 2010

La setmana de Kabila

Des de Kabila, prenent el relleu de l’Àngels, aquí us deixo amb la selecció de la setmana d’IloveIU:

Un dels temes claus ha estat l’anomenat pensionazo, sobre ell han escrit diversos blocaires. Alberto amb rigor i saviesa ha escrit des de la seva Altereconomía. També ho han fet alguns dels nostres càrrecs institucionals. És el cas de Nuet, Gordo i Mikel Arana, entre d’altres.

Hi ha temes que són sempre candents per a l’esquerra. Sobre tot quan perillen les decisions que es prenen i s’intenta donar marxa enrere amb privatitzacions. Així Àngels ens explica com veu Llamazares el futur de la Sanitat, Ventanas parla de blindar un mínim per a Educació i Leolo fa una comparació sàvia i documentada sobre el camí que està prenent l’Habitatge amb l’actual govern autonòmic basc.

I com no, sempre hi ha gran preocupació per temes recurrents com la Igualtat, Curro amb precisió critica la manca d’igualtat que impera a la Reial Acadèmia. Hugo, entra en un altre tema preocupant –la corrupció– i fa una oportuna comparació entre dos fets que s’han produït aquesta setmana.

Un altra qüestió mediàtica de la setmana ha estat la ubicació de l’ATC (eufemisme pel que es coneix ara el cementiri nuclear), i n’ha parlat l’Alvaro des de Soto i, per últim, veiem com desde su cantera, Fernando, ens explica que el Partit Popular d’Alpedrete, –immers en una presumpta “corrupció urbanística”– no vota a favor de la reparació de la memòria de Miguel Hernández l’any del seu centenari, però per sort –al·leluia, estem salvats!—, la seva alcaldessa reconeix que Franco “va fer algunes coses malament”.

Això ha estat tot per aquesta setmana, la propera pren el testimoni l’Álvaro des de Soto en Cameros.

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails