26 de gener de 2010

Com debatrien sobre immigració una persona i un goril·la?

Doncs aquí teniu la resposta, en aquest vídeo.
La persona està representada pel company Grego Belmonte, responsable d'educació d'EUiA i regidor d'ICV-EUiA a Sant Adrià. Un bon amic i una gran persona. M'ha agradat molt això que ha dit que les feines il·legals atrauen la immigració il·legal.
El goril·la, amb perdó per aquests magnífics micos, està representat aquest gran fardell que porta per nom Xavier García Albiol, regidor del PP a Badalona. Sí, goril·la. Un goril·la que si recordareu repartia bufetades entre la gent que protestava durant els actes del PP a la passada campanya de les catalanes. El mateix que va fer un vídeo a les municipals de la seva ciutat on s'afirmava que hi havia relació directa entre immigració irregular i delinqüència. El mateix que ara, ja en campanya, afirma que discriminarà a la gent a l'hora de repartir ajuts socials, no per la seva situació econòmica, sinó per la seva raça. El mateix que a la part final del vídeo reconeix que no li va malament per a guanyar vots atiar el foc de la por al nouvingut.
Digne de veure:

2 comentaris:

Carles ha dit...

Amb un gorila, company, fora més fàcil raonar que amb un imbècil que té la conciéncia entre ambdues butxaques... pel darrera i pel davant.
La questió és quina mena de partit -o de màfia- i quina mancança de candidats té la dreta per haver de presentar aquesta andròmina per batlle de 220.000 habitants?
Quin bestiari, el gòtic!
Salut! Carles.

Unknown ha dit...

totalment d'acord amb el Carles ! pobres goril.les!!!

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails