7 de gener de 2010

Coincidències i divergències amb Antonio Basagoiti

Diu el president del PP basc, Antonio Basagoiti, en unes declaracions dues coses que s'han destacat. Amb una coincideixo, amb l'altra no.
Basagoiti afirma que no li fa "Ninguna pena esta gente de ETA, que dice que se pone en huelga de hambre". "Por mí, como si ponen todos en huelga de hambre, con Otegi el primero, y llegan hasta el final...”. De la segona part de l'afirmació es desprèn que Basagoiti desitjaria la mort dels presoners d'ETA, i sobre tot apunta Otegi que, per cert, no es troba a la presó acusat de cap delicte de sang, segrest, etc... sinó per la seva activitat política. Aquí és on divergeixo de Basagoiti: jo no desitjo la mort de ningú. Per molt imbècil que em resulti (per exemple ell mateix), jo no li desitjaria mai la mort.
Amb l'altra part de les declaracions sí que em sento identificat i ho haig de reconèixer. Com deia, jo no li desitjo la mort a ningú, però si s'acaba produint tampoc sentiria “ninguna pena por esta gente del... PP, igual que no la vaig sentir quan va morir, per exemple, Pinochet (amb Franco era molt petit).
Per cert, què dirà de tot això el soci de Basagoiti, i trampós lehendakari basc, Patxi López? Sentiria pena per Otegi després d'haver-ho conegut de manera més propera a les negociacions que van mantenir, i que va denunciar el PP?

el lehendakari Fatxi Basagoiti

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails