24 de novembre de 2009

Imatges i records (I). 'La jugada'

Inicio amb aquest post una sèrie d'entrades, que no tinc ni idea de la continuïtat ni durada que tindran, sobre imatges i records recuperats a la memòria gràcies a les ciber-eines.
Començo la sèrie amb un vídeo que recull una jugada que, encara avui, m'emociona. En ella s'ajunten una afició d'adolescència-joventut: el bàsquet i, una passió a ell lligada, els Boston Celtics (sobre tot els de la dècada dels 80).Transcorria l'any 1987 i els Boston Celtics i els Detroit Pistons jugaven la final de la conferència est de l'NBA i, per tant, el pas a la final. Aquests dos equips portaven molt de temps sense guanyar-se en camp contrari. Aquest era el 5è partit de l'eliminatòria jugat al Boston Garden (Boston tenia avantatge de camp). Fins aquest moment l'eliminatòria estava 2-2, havent-hi guanyat, com no podia ser d'una altra manera, cada equip els seus partits a casa.
La jugada comença després d'una cistella d'Isiah Thomas que havia posat pel davant els Pistons 106-107. La resta la teniu al vídeo. És la ja famosa jugada del robatori de Larry Bird a Isiah Thomas. A mi em va quedar gravada al meu disc dur vital, i només tenia 14 anyets...

El 6è partit de l'eliminatòria el guanyaria Detroit a casa 113-105 i el 7è partit (un altre grandíssim partit) el guanyaria Boston, també a casa, 117-114.

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails