13 de setembre de 2009

Coneix l'Àngel Colom l'existència d'una ciutat anomenada Vic?

...I això que és osonenc!
Doncs sí, avui tornava en cotxe de passar uns dies a la tranquil·la i solitària província de Sòria, i en arribar a la Franja he sintonitzat Catalunya Informació per posar-me al dia de l'actualitat d'aquest atribolat país. Una de les notícies de capçalera la protagonitzava un osonenc ben curiós: l'Àngel Colom.
La notícia es referia a la consulta sobre l'autodeterminació d'Arenys de Munt. El senyor Colom, ex-Secretari General fracassat d'ERC, ex-fundador fracassat del PI i ex-Delegat (no afirmaré amb rotunditat si fracassat) de la Generalitat al Marroc (amb la seva nova casa de Convergència), ha fet unes declaracions impròpies d'un demòcrata i impròpies d'un polític que estigui al dia de l'actualitat política catalana. Ha dit avui mateix, situant el PSC-PSOE al costat de la Falange, que (PSC, PSOE, PP i la Falange) estan junts fent el ridícul amb la seva oposició a la consulta.
D'entrada, com deia, impropi d'un demòcrata. El PSC pot actuar de vegades de manera criticable, però mai equiparable a una organització com la Falange.
Però és que a més, Colom afirmava que CiU donaria suport, tot i que no engegués el procés, a totes les consultes que es plantegessin al país. Bé, aquest osonenc de pro no deu estar assabentat que el seu partit (CDC) i la seva coalició (CiU) es van oposar aquest dilluns a una moció presentada al Ple municipal de Vic per la CUP en solidaritat amb la consulta d'Arenys i amb una hipotètica que es pogués celebrar a Vic. El motiu (no es va discutir la moció sinó que es va negar la urgència, sent la consulta d'Arenys 6 dies després!), que és un tema que no afecta a la política vigatana. Seguint el criteri i el sil·logisme de l'il·luminat Colom, haurem de situar també CiU de Vic al costat de la Falange? (del PSC ja ho està, ja que governen plegats).
Realment aquest senyor tan rocambolesc té la innata habilitat, només comparable a la de la seva ex-companya política Pilar Rahola, de fer el ridícul cada vegada que parla. Curiosa la gent que construeix la casa gran del catalanisme...

4 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

No, Iñaki, en Colom no pot al·legar ignorància del que s'ha votat (o, més aviat, no votat) a Vic. Per si de cas, li vaig deixar en el Mur del seu Facebook un enllaç a la informació d'el9nou.cat sobre el tema. En Colom sòl respondre bona part dels missatges que se li envien al Facebook. Aquest, misteriosament, no va rebre resposta.

Anònim ha dit...

Comajoan estàs a tot arreu. Ets un bon socialista, fotent canya a Convergència.

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Anònim, sóc on puc, si més no amb el nom per davant, no com altres. No per fotre canya a ningú, sinó per posar en evidència, en el mesura del que és possible, les contradiccions d'alguns polítics. També dels socialistes i d'altres partits, ja ho saps

iescudero ha dit...

Josep: si hi ha una persona que sempre podrà al·legar ignorància (o com a mínim burriqueria) aquest és l'Àngel Colom. No seria d'estranyar, donat el seu historial, que acabi provocant una crisi, i carregant-se, CiU.

Anònim: Normalment no esborro comentaris anònims, només els ofensius. Com que a Josep li penges l'adjectiu de socialista, ho consideraré una floreta i el donaré per bo ("socialista", que no simpatitzant del PSC). De totes les maneres, des d'aquesta bitàcora, s'agrairia donar la cara quan es facin comentaris, sobre tot si són personals.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails