19 de juny de 2009

L'Osonosfera creix i fa la seva segona trobada

Doncs si, d'aquí un parell d'horetes la rica i diversa comunitat blocaire d'Osona celebrarà la seva segona trobada a Taradell.
La 1a trobada celebrada a Tavèrnoles va servir per a presentar en públic el portal que pretenia agrupar aquesta nostra comunitat blocaire. Si la pretensió era difondre el món blocaire hem de dir que l'experiència ha estat tot un èxit. Més de 100 nous blocs s'han afegit aquest any al portal de l'Osonosfera.
Llavors ja va haver-hi algú, sempre hi ha algú que va dues passos per davant, que avisava que el fenomen bloc es veuria transformat i condicionat per noves eines 2.0. A mi se'm feia difícil assumir que a tant curt termini el bloc deixés de ser el fenomen que era. Però qui va dir-ho no es va equivocar, avui les eines estrella del món 2.0 són d'altres com els microblocs (twitter, etc) o les xarxes socials (Facebook, Tuenti...) que proporcionen més immediatessa i, fins i tot, més possibilitats de relació entre usuaris que els blocs. Potser, aquestes noves eines han servit perquè els blocs passin a ocupar el lloc, o l'ús, que realment havien d'haver ocupat sempre.
És un debat interessant que podreu seguir aquest vespre al Centre Cultural Costa i Font de Taradell. Acompanyaran la trobada un dels blocaires de referència de la Catosfera i director de l'ACN, Saül Gordillo, i la presidenta d'STIC.CAT, Trina Milan.
Si no us passa com a mi, que tinc obligacions ineludibles de pare que em faran marxar abans d'hora, no us ho podeu perdre!
Ah, i després, es continuarà discutint d'eines 2.0, o del que calgui, sopant al Restaurant la Font Gran...

Imatge: Presentació de la 2a Trobada de l'Osonosfera a la Pl. del Twitter (autor: Marc Riera)

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails