6 de juny de 2009

Entre reflexió i reflexió...

Doncs res, que amb això de que estic una mica fotut, com a conseqüència d'unes inoportunes angines, tinc una mica més d'estona per a reflexionar. I reflexionant, reflexionant, m'he adonat que avui és, precisament, la jornada de reflexió. I, ves per on, he pensat: "cony no és tant peculiar això que estàs fent..."
El cas, és que també he reflexionat sobre una campanya absurda i lletja. Els dos grands partits han embrutat la política amb la inestimable ajuda de molts mitjans de comunicació. I he continuat reflexionant: "Tornaran a votar a aquests dos partits que embruten la política el 80% dels ciutadans?". I m'ha vingut al cap aquest magnífic vídeo creat pel company Jose Luis de la Torre sobre aquests dos partits que, quan més volen aparentar que es diferencien, més demostren el que es semblen...

Vídeo electoral IU: "PP y PSOE no parecen lo mismo, pero en Europa votan lo mismo" from jovenesiu on Vimeo.

Vaja, semblaria que en volguéssin enganyar... I resulta que miro la TV i veig que Rajoy, Oreja Mayor, ZP i Aguilar (López, no la transfuga), continuen sortin. No demanen el vot, perquè no poden, però continuen acaparant minuts de pantalla.
La resta, tampoc podem demanar el vot, i continuem sense sortir per TV. Però jo em passo les trampes d'aquests tramposos pel forro. I reflexiono, aquesta vegada en veu alta, que votaré la coalició anomenada "La Izquierda". És més, reflexiono (també en veu alta) que cal que totes les persones progresistes i d'esquerres votin aquesta opció. N'hi han milers de raons, però com que l'església ens va ensenyar que les raons, condensades en 10 manaments, s'aprenen millor, aquí us deixo 10 molt bones raons per a votar "La Izquierda":

I ara, que vingui Garzón i m'il·legalitzi el bloc.

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails