28 de maig de 2009

La SGAE també vol robar a Izquierda Unida

Els mateixos lladres que un dia ens volen denunciar per descarregar música i que l'endemà ens volen fer pagar per comprar material informàtic, ara s'han tret de la màniga un altre invent per a obtenir diners per la cara.
Ja és sabut que les simpaties entre aquests lladres i l'espai polític que representem no són massa grosses, però intentar robar diners amb arguments tan absurds resulta ridícul. Fins i tot, per a gent amb tan poca vergonya.
El cas ve d'un dels vídeos de la sèrie "El Rodaje", vídeos casolans gravats per gent d'IU per a la campanya electoral de les europees. El vídeo en qüestió és aquest:


El Lema from Izquierda Unida on Vimeo.

En ell s'insinua, en to de broma, com a "lema" de campanya el ja conegut i popular (sobre tot als camps de futbol), A por ellos... IU
El fet és que aquest lema, que va ser popularitzat fa ja uns quants anys a molts camps esportius de Catalunya, l'estat i Europa per les aficions dels equips, també va servir per a que un grup musical (La Banda del Capitán Canalla) fes, l'any 2006, una cançó de suport a la selecció espanyola de futbol (A por ellos, oé). El líder d'aquest grup musical va enregistrar els lemes "A por ellos, oé" i "A por ellos..." , i ara, demana (aconsellat per la SGAE) a IU 15.000 euros per fer-lo servir en aquest petit vídeo.
Un senyor s'apropia d'un lema sortit de la societat i ara vol fer pagar a qui també vol utilitzar-ho. Denunciarà la SGAE a tots els aficionats que cantin el "A por ellos..." als esdeveniments esportius? L'avarícia d'aquests LLADRES no té límit!
  • podeu menear la notícia clickant aquí, i per llegir la notícia sencera, aquí

1 comentari:

Toni Perico ha dit...

A aquest pas Tejero es fara de SGAE i reclamara a tothom un canon per dir "Coño"

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails