17 de maig de 2009

La indignitat de la democràcia espanyola sobrepassa el seu propi sostre

L'estat espanyol, a través de la seva llei de partits impulsada per PSOE i PP, fa un pas més enllà en el descrèdit de la seva presumpta democràcia.
La il·legalització d'Iniciativa Internacionalista - La Solidaritat entre els Pobles (IISP) suposa la constatació ja innegable de l'ús polític d'un llei creada per combatre una determinada ideologia.

Pensava fer un post sobre el tema, però passejant per la blocosfera he trobat aquesta entrada del sempre encertat Javi Mesonero que diu el mateix que hagués dit jo, però segur que de manera més encertada. Recomanable 100%.

Al igual que, sobre el mateix tema, també us adreço a aquest post de l'Antonio Flórez al seu bloc A este lado del Rubicón.

Si unes eleccions no tenen les mínimes garanties democràtiques per a tothom, els que no donem suport a aquestes tropelies, hauríem de començat a plantejar-nos el sentit de la nostra presència en les mateixes. Qualsevol dia, ens pot tocar a algun de nosaltres...

...copio i enganxo aquest fragment, trobat al bloc d'en Pedro Mellado, d'un document (tan legal el seu dia com l'actual Llei de Partits) que molts van haver de patir. Us sona d'alguna cosa? Oi que si? 

"...quedan fuera de la Ley todos los partidos y agrupaciones políticas y sociales que (...) han integrado el llamado Frente Popular, así como los partidos y agrupaciones aliados y adheridos a éste por el solo hecho de serlo, las organizaciones separatistas y todas aquellas que se hayan opuesto al triunfo del Movimiento Nacional."

Ley de 9 de Febrero de 1939, de Responsabilidades Políticas. Article 2n.


Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails