16 d’abril de 2009

Miralles, President de Catalunya

Confirmat:  la ximpleria sempre pot anar a més i superar-se a si mateixa, fins i tot en casos tan repetitius com els que ens ofereix habitualment el personatge popular en qüestió. 
El fet a que el marrullero diputat Sirera es refereix és l'entrega al President de la Generalitat, per part de representats de les formacions que donen suport al govern d'Entesa (PSC, ERC i ICV-EUiA), del document d'actualització de l'Acord programàtic que va servir de base per a la formació d'aquest govern plural. Efectivament, aquest document pretén l'actualització d'un document programàtic signat abans de la crisi. Efectivament, intenta combatre-la des d'una visió progressista (com els patits que el van signar). Però d'aquí a dir, volen fer servir un to despectiu, que és el company Jordi Miralles qui realment mana a Catalunya...
En fi, crec que la resposta del President Montilla va ser molt encertada. A continuació us deixo els vídeos amb la seqüència dels fets. 

pregunta de Sirera


resposta del President Montilla

A la web nacional d'EUiA podeu veure i llegir la seqüènia sencera dels fets

3 comentaris:

Jordi ha dit...

Hosti tu!, però farieu purgues als revisionistes petit burgesos, o no? ;)
Aquests del PP...

iescudero ha dit...

I tant que faríem purgues als revisionistes petit burgesos... I als gran burgesos no vulguis saber el que els hi faríem...

Carles Acózar ha dit...

En cirereta, com la resta de fatxendes, va restret i li surt per la boca bifida el que té taponat. Dit més clar: quan obren la boca ¡la caguen!
Són ventatges de que no hi hagi cap d'ells amb cervell de primat, gràcies a l'educastració que van patir a escola.
Com diu la Inma: Ai, quina gràcia!

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails