8 d’abril de 2009

Curiosa justícia

Curiosa justícia aquesta que reconeix un delicte (perquè, fins on jo sé, llençar expressions racistes és delictiu), i a la plegada arxiva el cas, ja que considera que per ser castigat s’ha de fer de manera reiterada. 
Curiosa justícia aquesta que no és capaç de comprovar que aquesta reiteració ha existit i en abundància. No cal anar a buscar les proves a arxius secrets ni gravacions ocultes. Només descarregant-se d’internet les actes dels Plens de l’ajuntament de Vic es pot comprovar com, allò que els fiscal considera expressions racistes, s’han vingut repetint durant tota aquesta legislatura, i també la passada. 
Curiosa justícia aquesta que arxiva un cas en que reconeix que hi ha indicis de delicte, i que per altra banda, permet un judici ràpid contra una persona que només ha denunciat aquests fets. 

Curiosa justícia, sí, la que fa vaga contra el col·lapse (real) que pateix, i que es pot permetre perdre el temps en judicis-farsa com el que ha patit l’advocat Francesc Arnau per denunciar el que el mateix fiscal considera provat però que, tot i així, arxiva. 

Aquí podreu trobar el vídeo amb les declaracions que van provocar la denúncia de Francesc Arnau i d'altres ciutadans contra Anglada, i que ara han portat Arnau d'avant un jutge. Tragueu vosaltres mateixos les conclusions...

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails