26 de març de 2009

És un racista

Aquest bloc es complau de donar-vos en primícia mundial una notícia: Josep Anglada és un racista.

Si, ja sé que a molts us agafarà de sorpresa aquesta notícia. Com pot ser! Si és un càrrec electe de l’ajuntament de Vic..., si mai l’haguessin relacionat amb idees d’extrema dreta...

Doncs si amics, aquí on el veieu, aquest senyor és un racista. No és que ho digui jo, pobre de mi!, que mai m’hagués imaginat que aquest honorable regidor tingués tan amagada aquesta ideologia, és que ho diu tota una fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El que no he acabat de captar ben bé és com és possible que la fiscalia, si considera que el regidor xenòfob ha llençat insults racistes a un col·lectiu, arxivi el cas sense fer res més que dir que aquests insults racistes són èticament reprovables. Llençar publicament insults racistes no és punible (¡?)

En fi, que si Anglada compleix allò que va dir, que denunciaria aquell qui li digués racista, haurà d’interposar una denúncia contra la fiscalia del TSJC. No descarteu res, el personatge dóna per això i més...

informació a osona.com

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una vergonya és la manca de reaccions que hi ha hagut a aquesta decisio de fiscalia.
als mitjans de barcelona no n'ha parlat ningú.

iescudero ha dit...

@anònim: La veritat és que m'estimo més que els mitjans de BCN no s'hagin fet ressò. El mateix Anglada va enviar una nota de premsa explicant l'affair, és a dir, només busca publicitat. Aquí tenim comprovat que el fet de demostrar les seves vinculacions amb l'extrema dreta i el racisme no serveix per res, a Vic és segona força municipal i tothom sap i savia qui és.

Roser ha dit...

Doncs jo crec que és bo fer ressaltar les incongruències d'aquest arxivament, com fas tu. S'ha de pressionar la Fiscalia perquè s'acabi de mullar ...

Roser ha dit...

Per al proper dimarts, 7 d’abril, a les 11.15 del matí, al Jutjat d'Instrucció 1 (Bisbe Morgades, entresòl, davant de Can Barnolas, prop de l'estació de tren de Vic) hi ha convocat un judici ràpid contra Francesc Arnau i Arias, advocat. Està acusat d'una falta d’amenaces per part de Josep Anglada, de la PxC, presumptament a partir de la querella que vam presentar contra Josep Anglada un grup de ciutadans i ciutadanes, a causa d’haver qualificat els immigrants com a “xusma” durant el darrer congrés de la PxC.


Tal com expliquem en el document adjunt, de l’advocat Felip Vidal, aquesta va ser una acció conjunta (d’un col.lectiu de dinou persones), i la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, malgrat haver arxivat provisionalment la querella, reconeix que “Las expresiones expuestas, (...) tienen un caràcter despectivo y son reprochables desde un punto de vista ético por su caràcter racista y xenófobo”


Per tant, a partir d’aquí, titllar Anglada de racista i xenòfob no és res més que reproduir les expressions exactes del Fiscal General, i per tant no pot ser, de cap manera, objecte de sanció.


Us convoquem, per tant, a acudir a Vic el dia i l’hora esmentats, per tal de mostrar el nostre rebuig a aquest judici.


(Primera convocatòria per a la gent de fora a les 10.45 a l'estació de trens de Vic).


També seria molt útil poder comptar amb el vostre suport escrit, que podeu fer arribar a aquesta adreça:

coordinadoraantifeixista@ hotmail.com

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails