18 de febrer de 2009

Un xic de mi...

Dilluns publicava el 9nou una divertida entrevista on heu pogut conèixer alguna curiositat relacionada amb la meva persona. M'ha sorprès una mica la repercussió que ha tingut entre companys i amics (molt superior a alguna aparició televisiva o en notícia política de premsa escrita), però sobre tot, alguna de les respostes en que més s'ha fixat la gent.
Pels que no l'hageu pogut llegir, us la deixo aquí.

cliqueu a sobre de la imatge per ampliar-la

7 comentaris:

José Luis de la Torre ha dit...

Iñaki... t'estàs fent tot un líder popular jejejeje.

iescudero ha dit...

Això de líder "popular" no deu tenir res a veure amb el PP, no?

Carles Banús i Puigivila ha dit...

Hola Iñaki,

Em va agradar molt veure't a la contraportada de dilluns (un ocellet ja m'havia xivat que hi sortiries).

Crec que ets el primer que com a hobby esmentes el món 2.0.

Salut!

Carles Acózar ha dit...

Bona entrevista i molt bones respostes, agudes i asenyades al mateix temps. Només un dubte, el costat esquerra del llit vist des de on? Des de dins o des d'els peus? Alerta, Pepitu, Macu, no és el mateix!
N'hi han tantes coincidències -inclós el millor lloc del món- que sols un matiç, la cançó d'en Raimon seria per mi encara D'un temps d'un païs... Salut i una abraçada, Carles.

Javi ha dit...

Muy buena entrevista, Iñaki. Has estado muy agudo en las respuestas. La del despertador y la del alcohólico han sido sublimes ;-D

Un cordial saludo.

iescudero ha dit...

@Carles (Banús): Vaig dubtar en si realment es tractava d'un hobby. Pot ser hobby una cosa que crea addició?

@Carles (Acózar): És igual. En el meu cas, vist des dels peus. Però si hagués estat el costat contrari hagués dit des des dins. El cas és estar al costat esquerre. El veritable problema és dormir en el costat estret, que és el que em passa en a mi!

@Javi (Kaneda): La del alcoholico tendría que haberla matizado. Me refería a alcohólicos confesos, y de manera inconsciente. Porque con alguno no confeso, seguramente si que he ido de cervezas, eso sí, inconscientemente...

Unknown ha dit...

Hola, sóc nomenat MORAIDA LUNA. Vull utilitzar aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs de tenir molta cura perquè hi ha frau a tot arreu. Fa uns mesos jo era financerament tenses, ia causa de la desesperació, he estat estafat per alguns prestadors en línia. Gairebé perdo l'esperança fins que un amic meu em va referir a un prestador molt fiable anomenat la senyora Amanda que em presta un préstec sense garantia de 53.000 euro en menys de 24 hores sense cap tipus de pressió o l'estrès amb una taxa d'interès de només el 2%. Em vaig quedar molt sorprès quan em vaig registrar el meu saldo del compte bancari i es va assabentar que la quantitat que vaig sol·licitar ser enviat directament al meu compte sense demora. Jo, per tant, li vaig prometre que anava a compartir les bones noves que la gent pugui obtenir préstecs amb facilitat i sense cap tipus d'estrès. Així que si vostè està en necessitat d'un préstec de qualsevol tipus, poseu-vos en contacte amb ella a través dels seus missatges de correu electrònic: amandarichardsonloanfirm@gmail.com.
També pot posar-se en contacte amb mi en el meu correu electrònic moraidaluna@gmail.com.
Ara, tot el que faig és intentar complir amb el meu reemborsament dels préstecs, que m'enviï directament al seu compte mensual.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails