10 de febrer de 2009

Més millor dels millors...

La setmana del 2 al 8 de Febrer la blogosfera ha estat molt activa i José Luis de la Torre, el seleccionador de torn, ha considerat que era més just posar diverses entrades per dia.

El 2 de Febrer Don Ricardo ens informa que "IU Abierta plantea un proceso de convergencia de toda la izquierda alternativa de cara a las europeas". En el mateix sentit, Tania Sánchez opina sobre "El camino hacia las europeas" en un context més proper... En un context estatal Ceronegativo comentava que "Zapatero ja no puede ser más patético", amb la seva actitud hipòcrita amb bancs i banquers. Més tard, Hugo Martínez Abarca, opinava sobre el muntatge del gran Wyoming "Es una broma, pero…" . En un pla més multicultural, Kaneda ens informava i formava amb "Cosas que siempre quisiste saber…", sobre la diferència entre musulmans i àrabs. I el dia es clou amb un somriure: Emylse en saber que a Palma de Mallorca ja hi ha el carrer Salvador Allende gràcies a l'esforç d'EU-EV.

I... El 3 de Febrer serà recordat per l'anunci de Don Ricardo Royo-Villanova, de "Busco Trabajo". Però en moments amargs sempre es pot comptar amb el suport dels que més t'aprecien, com Antonio Flórez o Rafa Almazán, i molts més. Però com que la vida segueix, el nostre senador, Joan Josep Nuet, ampliava informacions sobre IU i les eleccions europees parlant de "EUROPEAS: IU-ICV-EUiA Y OTR@S". I més a prop de la realitat televisiva i política de l'estat, Diego Jiménez opinava sobre "Las omisiones de ZP" a "tengo una pregunta para usted". Y sobre les recents onades de xenofòbia, Rafa Hortaleza opina que "No es xenofobia, es ausencia de conciencia de clase". Finalment, Eberhard Grosske també explica l'emoció d'haver posat "Salvador Allende" a un nom d'un carrer de Palma.

El 4 de Febrer el nostre especialista en contrainformació, Daniel Martínez ens ensenyava "lo que Israel no quería que viésemos" sobre la massacre de Gaza. La indignació amb Zapatero torna a Catalunya acompanyada d'una reflexió sobre els culpables de la crisi d'Iñaki Escudero i en forma de pregunta: "És aquesta crisi culpa del sector bancari?". I aprofundint en temes econòmics, Romenauer reflexiona en veu alta: "Green New Deal, ¿nuevo capitalismo o poscapitalismo?". Finalment, Basseta qualifica la situació generada pel PP a la ciutat alacantina d'Ibi com "¡¡ STRIPTEASE !!".

El 5 de Febrer. Ja que el tema d'IU i les eleccions europees és força complicat, Altersocialismo escriu (repassant totes les opinions publicades fins aleshores) "Por un pacto IU-ICV para las europeas". El nostre economista estrella, Alberto Garzón toca un tema de molta importància a "Desigualdad y libre mercado". I com que a més d'economistes, tenim també escriptors, Tomás Vte. Martínez ens aporta els seus coneixements literaris sobre la crisis a "LLUVIA, FRÍO, VIENTO, CRISIS". I tornant a l'actualitat política, Joan Josep Nuet ens informa de les preguntes que ha fet al Ministro de Industria en relació a "El gobierno y la venta de armas a Israel". Y al final del día, Antonio Rodríguez reflexiona sobre les relacions del govern socialista i l'església (sense majúscules, naturalment) catòlica, i les qualifica “de Estéril talante".

El 6 de Febrer. surt el sol tenyit de negre ja que Ceronegativo ens informa que "Fallece el maquis Eulalio Barroso, ‘Carrete’, a los 81 años". Silvia Pérez, insta als blocaires d'I Love IU a escriure més sobre temes de medi ambient i en dóna exemple amb "Ley de ¿costas?". Tornant a la capital de l'imperi, retrobem Hugo Martínez Abarca posant en evidència la hipocresia de la patronal madrilenya a "Las hemerotecas son para la crisis".

El 7 de Febrer té accent cubà i reivindicatiu gràcies al ciutadà de La Rioja Álvaro Villar Calvo a "Para que luego digan que los cubanos no tienen internet ni libertad de expresión". Rafa Almazán torna a divertir-nos amb "El jolgorio del PP", que podria donar material per a telenovel·les... igual que el tema de las europees, amb Altersocialismo que escriu un nou capítol: "Las elecciones europeas como oportunidad para refundar la izquierda alternativa".

El 8 de Febrer és de color violeta i reafirma la nostra consciència de gènere a Viramundeando i el seu interessant post "30 barreras al liderazgo de las mujeres". I segueix en violeta, Àngels Martínez Castells amb els seus "Apunts personals sobre alternatives polítiques". I molt aprop, Antoni Puig Solé també català, ens parla a ritme del Bella Ciao d'un "Conflicto laboral con reivindicación xenófoba". Desprès de tanta tirallonga, de tanta lletra... feia falta canviar de format... Darth Vader a.k.a. Rafa Hortaleza ens presenta un vídeo molt simpàtic sobre... ¿Qué? ¡Sí! Les eleccions europees!

La semana propera li toca a Javier Dean de Bengoetxe.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola, sóc nomenat MORAIDA LUNA. Vull utilitzar aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs de tenir molta cura perquè hi ha frau a tot arreu. Fa uns mesos jo era financerament tenses, ia causa de la desesperació, he estat estafat per alguns prestadors en línia. Gairebé perdo l'esperança fins que un amic meu em va referir a un prestador molt fiable anomenat la senyora Amanda que em presta un préstec sense garantia de 53.000 euro en menys de 24 hores sense cap tipus de pressió o l'estrès amb una taxa d'interès de només el 2%. Em vaig quedar molt sorprès quan em vaig registrar el meu saldo del compte bancari i es va assabentar que la quantitat que vaig sol·licitar ser enviat directament al meu compte sense demora. Jo, per tant, li vaig prometre que anava a compartir les bones noves que la gent pugui obtenir préstecs amb facilitat i sense cap tipus d'estrès. Així que si vostè està en necessitat d'un préstec de qualsevol tipus, poseu-vos en contacte amb ella a través dels seus missatges de correu electrònic: amandarichardsonloanfirm@gmail.com.
També pot posar-se en contacte amb mi en el meu correu electrònic moraidaluna@gmail.com.
Ara, tot el que faig és intentar complir amb el meu reemborsament dels préstecs, que m'enviï directament al seu compte mensual.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails