27 de febrer de 2009

Me'n vaig d'apoderat a Euskadi

Doncs si, demà dissabte, al matí, marxo a Euskadi amb prop de mig centenar de companys d'EUiA. Anem com a brigadistes a col·laborar amb els nostres companys d'Ezker Batua a la jornada electoral de diumenge.
Ja a les darreres conteses electorals a Euskadi, EUiA ha col·laborat solidàriament enviant militants per ajudar EB a la campanya i a la jornada electoral. D'Osona anirem tres persones.
La previsió és marxar dissabte al matí des de la seu nacional d'EUiA i tornar diumenge a la nit, un cop s'hagi acabat el recompte (imagino que sortirem allà cap a les 24h). La zona on anirem serà bàsicament la de Bilbao, d'altres anys s'havia anat també a Guipúscoa. Així que bé, diumenge tocarà fer d'apoderat. Espero poder comptar molts vots d'EB i després poder-ho celebrar amb els nostres companys bascos.
Podreu anar seguint tot plegat des del meu twitter i també des del facebook.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

EPA
YA OS HAN DICHO DONDE OS TOCA???

iescudero ha dit...

No, sólo que a la zona de Bilbo...
Imagino que mañana a la tarde nos asignaran colegios.
Teneis preparado el txakoli?

Anònim ha dit...

Mila esker zuen laguntzagatik!!!

iescudero ha dit...

Ez horregatik!
Euskadin, denok asko jolasten gara

Unknown ha dit...

Hola, sóc nomenat MORAIDA LUNA. Vull utilitzar aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs de tenir molta cura perquè hi ha frau a tot arreu. Fa uns mesos jo era financerament tenses, ia causa de la desesperació, he estat estafat per alguns prestadors en línia. Gairebé perdo l'esperança fins que un amic meu em va referir a un prestador molt fiable anomenat la senyora Amanda que em presta un préstec sense garantia de 53.000 euro en menys de 24 hores sense cap tipus de pressió o l'estrès amb una taxa d'interès de només el 2%. Em vaig quedar molt sorprès quan em vaig registrar el meu saldo del compte bancari i es va assabentar que la quantitat que vaig sol·licitar ser enviat directament al meu compte sense demora. Jo, per tant, li vaig prometre que anava a compartir les bones noves que la gent pugui obtenir préstecs amb facilitat i sense cap tipus d'estrès. Així que si vostè està en necessitat d'un préstec de qualsevol tipus, poseu-vos en contacte amb ella a través dels seus missatges de correu electrònic: amandarichardsonloanfirm@gmail.com.
També pot posar-se en contacte amb mi en el meu correu electrònic moraidaluna@gmail.com.
Ara, tot el que faig és intentar complir amb el meu reemborsament dels préstecs, que m'enviï directament al seu compte mensual.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails