28 de febrer de 2009

Gallecs, bascos: No feu cas de les serps!

En aquests moments dec estar ja a Bilbao en espera de col·laborar demà com apoderat d'Ezker Batua en les eleccions basques. Com que per bascos i gallecs és jornada de reflexió, no he pogut resistir-me a la temptació de deixar programat aquest post, més que res per ajudar-los a reflexionar.
He trobat, gràcies al facebook de l'Hugo Martínez Abarca, el vídeo d'aquesta incommensurable cançó de Javier Krahe que va ser inclosa en el disc de Joaquín Sabina, ...Y Viceversa.
Sembla mentida que després de cantar aquesta cançó, Sabina es passés també al bàndol dels de la cella. Amics gallecs, compatriotes bascos, penseu que la "llengua de la serp" us voldrà embolicar, però que les propostes d'esquerres les trobareu a Esquerda Unida i Ezker Batua. VOTEU SENSE POR!TVE va gravar aquest concert, però a la que va començar a sonar aquesta cançó (Cuervo ingenuo), van aturar la gravació en un clar acte de censura. Al disc, però, si la podeu trobar. Van intentar enviar Krahe a l'ostracisme, però una bona colla de seguidors fidels l'han mantingut en "candelero" fins a data d'avui, quan amb 65 anys encara continua emocionant i fent riure amb lletres magnífiques com aquesta.
Krahe continua sent dels que encara no ha fet el gest de la cella amb el dit...

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails