16 de febrer de 2009

El millor des d'Euskadi


Aquesta setmana la selecció dels millors post de la setmana a la blocosfera d'Esquerra Unida li ha correspost al company basc Javier Dean..

La seva primera elecció l'ha feta amb el cor. Responent al suport i solidaritat rebuda de nuestros compañeros/as riojanos/as, que se han acercado a la Rioja alavesa a pegar carteles de Ezker Batua. Eskerrik asko.

El fet que a Euskadi estiguin de campanya electoral no és el motiu per a què la seva segona opció sigui la del company Fernando Martínez Hinojal editor de bloc Arkimia. No. El motiu és que l'entrada "Hace cuatro años, en febrero de 2009 ..." li ha semblat un dels articles més imaginatius que ha llegit els darrers temps. No us el perdeu. Com tampoc us podeu perdre el programa de vivienda de Ezker Batua-Berdeak para las elecciones autonómicas que publica Javier Burón, Viceconseller d'habitatge del Govern Basc i blocaire actiu, a la seva bitàcora "Leolo". L'experiència que tenen a Euskadi en aquesta matèria fa del document una referència per a qui vulgui impulsar polítiques d'habitatge realment transformadores. Donada l'extensió del document, s'agraeix a Javier que hagi posat índex.

Tampoc vol que es consideri electoralista que triï Daniel Martínez, qui al seu bloc Arraio Sound System ens parla de la Galicia desconocida i ens explica l'important que seria que Esquerda Unida llegara al Parlamento.

A més, aquesta setmana ha sigut la de l'embolic del PP a Madrid, que segueix puntualment (informant-nos simultàniament) la diputada per IU a l'Asamblea de Madrid Reyes Montiel . Gràcies, Reyes, t'has convertit en la millor via d'informació sobre aquest tema que podem tenir. Sobre aquesta mateixa qüestió, don Ricardo arriba a dubtar al seu bloc "A sueldo de Moscú", que la Comunidad de Madrid sea una verdadera democracia. Raons no li falten.

Per altra banda, les nefastes declaracions del governador del Banc d'Espanya, Miguel Angel Fernandez Ordoñez reclamant la flexibilització urgent del mercat laboral han merescut les crítiques de Romenauer o moscas en la sopa

Però al seu recorregut per IloveIU ha descobert d'altres coses molt interessants, com la dèria poètica del grup. Dèria que es desborda en el blocaire bitdrain, recentment incorporat a ILoveIU, amb el seu bloc "Semillas de Esperanza Opositando al Pensamiento" (preciós nom per a un bloc) i que publica coses com aquesta o Leire Olmeda i el seu bloc saturada i Sara Mulet i el bloc L'altaveu o en Luis Celeiro, a "Escrito na brétema", de molt bella estètica i que acompanya amb música. I, per fi, afegeix las estupendas orientaciones literarias de Rafael Almazán, a qui tots/es coneixem de sobres perquè és un gust llegir-ho. L'esquerra té molta raó però té tanta o més sensibilitat, en especial sensibilitat pels que pitjor ho passen.

També ha descobert a Gorka Esparza, que al seu bloc "Idiota en Brobdingnag" escriu amb una claredat meridiana (de debò escriu molt bé) sobre les relacions Estat-Església i recuerda a Francisco Tomás y Valiente, assassinat per ETA fa 13 anys.

I per últim, descobreix Luis Angel Aguilar, que el crida l'atenció al demanar la desaparición del estado vaticano i li diu, de cristià a cristià, que no pot estar més d'acord amb ell.

I no oblideu passar-vos la setmana vinent per Radiokarma, on Carlos Javier González Villa us orientarà també amb la seva selecció.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola, sóc nomenat MORAIDA LUNA. Vull utilitzar aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs de tenir molta cura perquè hi ha frau a tot arreu. Fa uns mesos jo era financerament tenses, ia causa de la desesperació, he estat estafat per alguns prestadors en línia. Gairebé perdo l'esperança fins que un amic meu em va referir a un prestador molt fiable anomenat la senyora Amanda que em presta un préstec sense garantia de 53.000 euro en menys de 24 hores sense cap tipus de pressió o l'estrès amb una taxa d'interès de només el 2%. Em vaig quedar molt sorprès quan em vaig registrar el meu saldo del compte bancari i es va assabentar que la quantitat que vaig sol·licitar ser enviat directament al meu compte sense demora. Jo, per tant, li vaig prometre que anava a compartir les bones noves que la gent pugui obtenir préstecs amb facilitat i sense cap tipus d'estrès. Així que si vostè està en necessitat d'un préstec de qualsevol tipus, poseu-vos en contacte amb ella a través dels seus missatges de correu electrònic: amandarichardsonloanfirm@gmail.com.
També pot posar-se en contacte amb mi en el meu correu electrònic moraidaluna@gmail.com.
Ara, tot el que faig és intentar complir amb el meu reemborsament dels préstecs, que m'enviï directament al seu compte mensual.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails