21 de febrer de 2009

DEMPEUS, una gran iniciativa que neix amb èxit

Ahir dijous es presentava a Barcelona DEMPEUS, una bona iniciativa en defensa de la salut pública. En un temps en que tornen a sonar veus co-pagadores i privatitzadores de la sanitat, una iniciativa com aquesta es fa del tot necessària.
Pel que he pogut llegir, la presentació a l'Ateneu Barcelonès va ser tot un èxit. Ple fins a la bandera i gent que, fins i tot, va haver de quedar-se al carrer. Me'n alegro. Em satisfà perquè la iniciativa ben s'ho mereix i perquè tinc companys i amics implicats molt de prop. Enhorabona Àngels!
A més dels membres de DEMPEUS, van acompanyar la presentació d'aquesta iniciativa l'escriptora Rosa Regàs i les actrius Carme Sansa i Vicky Penya.
Us recomano que visiteu el bloc que els promotors de DEMPEUS tenen obert. Ah! i per suposat que signeu el manifest DEMPEUS per la salut pública

Enllaços

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, Iñaki: ja saps que comptem amb vosaltres perquè DEMPEUS sigui una realitat important a tot Catalunya! Una abraçada,

Anònim ha dit...

Iñaki, torno a ser jo... Si no el tenies, ja és teu: Premi Llimonada (amb mel). Passa pel meu bloc per saber les condicions d'acceptació, i una abraçada molt forta i molt DEMPEUS!

Unknown ha dit...

Hola, sóc nomenat MORAIDA LUNA. Vull utilitzar aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs de tenir molta cura perquè hi ha frau a tot arreu. Fa uns mesos jo era financerament tenses, ia causa de la desesperació, he estat estafat per alguns prestadors en línia. Gairebé perdo l'esperança fins que un amic meu em va referir a un prestador molt fiable anomenat la senyora Amanda que em presta un préstec sense garantia de 53.000 euro en menys de 24 hores sense cap tipus de pressió o l'estrès amb una taxa d'interès de només el 2%. Em vaig quedar molt sorprès quan em vaig registrar el meu saldo del compte bancari i es va assabentar que la quantitat que vaig sol·licitar ser enviat directament al meu compte sense demora. Jo, per tant, li vaig prometre que anava a compartir les bones noves que la gent pugui obtenir préstecs amb facilitat i sense cap tipus d'estrès. Així que si vostè està en necessitat d'un préstec de qualsevol tipus, poseu-vos en contacte amb ella a través dels seus missatges de correu electrònic: amandarichardsonloanfirm@gmail.com.
També pot posar-se en contacte amb mi en el meu correu electrònic moraidaluna@gmail.com.
Ara, tot el que faig és intentar complir amb el meu reemborsament dels préstecs, que m'enviï directament al seu compte mensual.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails