3 de febrer de 2009

22a edició de "El millor de la setmana"


El millor de la blogosfera roja ha estat triat aquesta setmana per Pedro Mellado. La seva selecció és aquesta:

  • Moscas en la Sopa ens convida al travestisme nacional i a veure si els sindicats d'aquí n'aprenen dels veïns. A veure si anant cap als 4 milions de persones aturades comencen a dir alguna cosa.
  • Rafa de Ceros a la Izquierda ha reprès una nova edició de la seva sèrie "Madrid hace 72 años", i ens fa reviure 5 minuts de la dolorosa i heroica vida de la Resistència a Madrid.
La setmana vinent li tocarà al director i productor de curtmetratges polítics José Luis de la Torre, autor del bloc jldelatorrelorente.blogspot.com

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola, sóc nomenat MORAIDA LUNA. Vull utilitzar aquest mitjà per alertar a tots els sol·licitants de préstecs de tenir molta cura perquè hi ha frau a tot arreu. Fa uns mesos jo era financerament tenses, ia causa de la desesperació, he estat estafat per alguns prestadors en línia. Gairebé perdo l'esperança fins que un amic meu em va referir a un prestador molt fiable anomenat la senyora Amanda que em presta un préstec sense garantia de 53.000 euro en menys de 24 hores sense cap tipus de pressió o l'estrès amb una taxa d'interès de només el 2%. Em vaig quedar molt sorprès quan em vaig registrar el meu saldo del compte bancari i es va assabentar que la quantitat que vaig sol·licitar ser enviat directament al meu compte sense demora. Jo, per tant, li vaig prometre que anava a compartir les bones noves que la gent pugui obtenir préstecs amb facilitat i sense cap tipus d'estrès. Així que si vostè està en necessitat d'un préstec de qualsevol tipus, poseu-vos en contacte amb ella a través dels seus missatges de correu electrònic: amandarichardsonloanfirm@gmail.com.
També pot posar-se en contacte amb mi en el meu correu electrònic moraidaluna@gmail.com.
Ara, tot el que faig és intentar complir amb el meu reemborsament dels préstecs, que m'enviï directament al seu compte mensual.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails