28 de gener de 2009

"No se han utilizado para eso", imbècil

Si imbècil, don Rafael Lafuente (el traductor granadí que fa l'estúpida pregunta). Imbècil, igual que jo, igual que molts dels que hem vist aquesta part del miting-pregunta del president espanyol.Perquè s'ha de ser imbècil, quan no indecent, per pensar que ZP seria capaç de vendre armes al pacífic estat d'Israel sense assegurar-se abans que no serien utilitzades, o bé que serien armes de plàstic. No don Rafael, Israel no faria servir mai armes espanyoles per a atacar la població palestina. Podran fer servir armes yankees, franceses, britàniques... però espanyoles, mai!
A més, la indústria d'armament espanyola no fabrica bombes de raïm, n'està en contra! Però senyor president, no només aquest armament mata... Ja, però Espanya necessita armes per a defensar-se...(¡?). Acollonant!
Si, som imbècils. O almenys això deu pensar ZP.

Però és que el grau de mentida que pot assolir aquest personatge és descomunal. D'això, almenys a Catalunya, en sabem una mica.
Ven Espanya molt armament a Israel? No, poc... no crec que arribi a 1 milió d'euros.
Bé, potser ZP parlava d'1 milió al mes, perquè com molt bé explica Alvic al seu bloc (sotoencameros.net) només durant el primer semestre de 2008 l'estat espanyol va vendre a l'estat sionista armes per valor de més d'1,5 milions d'euros.

ZP, per què ens prens per imbècils?

aquest vídeo tan instructiu l'he trobat al bloc del company valencià Ignacio Blanco, el optimismo de la voluntad
Tampoc us perdeu aquest boníssim post de Miguel Izu sobre les respostes de ZP

3 comentaris:

Andreu ha dit...

Gràcies per compartir-lo Iñaki! Per cert, el tema de les bombes de racimo és una altra gran mentida, ja que el govern va mostrar moltes reticències a sumar-se al consens:

http://www.publico.es/081712/espana/resiste/acabar/bombas/racimo

Esperem que aviat ens pretenguin fer creure que sempre han estat contraris al comerç d'armes amb Israel!

iescudero ha dit...

Vaja, interessantíssima informació Andreu, gràcies. Osti noi, aquest ZP donaria el sol per omplir tot un bloc amb post diaris...
Gràcies també per la visita,

Salut!!!

Anònim ha dit...

NO ENS PRENEN PER IMBECILS, ES QUE HO SOM.
SAPS ELS MILERS DE VOTS QUE VA "RECOLECTAr" A CASA NOSTRE?.
AMB LO FACIL QUE ES RESTAR QUIETS I NO VOTAR, O VOTAR NUL.
JUGANT AMB BCN.......

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails