12 de gener de 2009

El millor de la tornada

Primer dia d'activitat després de les mini-vacances d'any nou. Torno, i em trobo el millor. El millor d'aquesta setmana, seleccionat per Romenauer.

  • Sobre la invasió criminal a Gaza:

- Hugo Mtnez Abarca, a Quien mucho abarca, es preguntava "¿qué defienden?" alguns dels ex-intel·lectuals que s'afanyen a salvar el cul al govern israelita fins i tot quan bombardejar escoles.

- Ricardo Royo Villanova, que a A sueldo de Moscú, dirigia una epístola a un soldat israelià anònim, fent-lo encara millor persona (encara que ell ho dubti).

- Antonio Flórez, A este lado del Rubicón, ens advertia del perill que l'esquerra defensi conceptes equivocats tot fent l'anàlisi del conflicte.

- Javier Mesonero, Moscas en la Sopa, reproduïa un “decàleg” excel·lent amb dotze normes del periodisme per a redactar les notícies sobre l'Orient Mitjà.

- D'entre tots els que han recollit la carta que el Coordinador General d'IU, Cayo Lara ha dirigit a José Luis Rodríguez Zapatero, destaca David Velilla a Maldice, que no es poco.

  • Més temes d'actualitat al marge de la massacre de Gaza:
- A La Corrala de Curro Corrales, podem aprendre què és l'Omniobama, una espècie de febre relacionada amb el president electe dels EUA, al que sembla que tot l'interessa més que Palestina.

- Amei, a Altersocialismo, reproduïa una anàlisi força interessant sobre els 10 primers anys de vida d'ATTAC.

- “Probablemente, Dios no existe. Deja de preocuparte y disfruta de la vida”. Javi Busto, el del Hijo Rojo, com molts altres membres d'IloveIU, aplaudia la brillant idea de l' “Ateobus”.

- Javier Burón, conegut com Leolo, aporta dades per defensar el model d'habittage públic i demostra l'excel·lent gestió en política d'habitatge d'Ezker Batua al Govern d'Euskadi.

- Des de Soto en Cameros Álvaro Villar, ens recorda un aniversari important: fa 30 anys que es va despenalitzar l'homosexualitat a l'estat.

  • I dos apunts darrers i necessaris:

- Diversos membres d'ILoveIU hem participat a les votacions per atorgar el premi als millors blocs polítics de l'agregador Las Ideas. A Viramundeando de Lidia Fernández, es poden veure els resultats.

- I voldria acabar amb un relat molt bonic sobre el dia de Reis. Tomás Vicente Martínez demostra que escriu molt bé i que fa quelcom més que La O con un canuto.

La propera setmana és el torn de Libertad Martínez, a El Blog de la Liber.

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails