8 de desembre de 2008

Tripartit vigatà: la sensibilitat d'un musclo

Si, la sensibilitat social de CiU i els seus aliats d'esquerres (ja, ja!!!) ERC i PSC és semblant a la d'un musclo, sense ànim de faltar a aquest honorable i gustós animal. Llegiu i digueu-me si exagero:

Des d'ICV-EUiA de Vic presentem, a través del nostre regidor, una moció per tal que l'Ajuntament vigatà informi i financi, fins on sigui possible, la vacuna del virus del papil·loma, virus relacionat amb el càncer del coll d'úter.
La generalitat finança aquest vacuna per a les nenes estudiants de primària (11-12 anys). S'ha de tenir en compte que la vacuna val més de 400 euros. Nosaltres, a l'igual que algun altre ajuntament català, proposàvem finançar l'ampliació de la cobertura a les nenes de 12-14 anys. Vam presentar la moció pel tràmit d'urgència ja que el termini per a que puguin entrar en la convocatòria d'aquest proper any acaba ja. Doncs bé, ni tan sols es va arribar a discutir la moció ja que es va denegar l'urgència. Raó? Que la moció era oportunista! Inaudit!

El fons de la denegació de l'urgència, i per tant de la qüestió, és segurament un altre. Imagino que deu estar relacionat amb la crisi i la voluntat de controlar la despesa pressupostària. Una altra raó que no sigui l'estalvi no se m'acudeix...
Ah! Recordo que en aquest mateix Ple es va informar de la concessió d'una subvenció de 3.600 euros a unes monges, en concepte de copisteria, per a una beatificació.
També recordo que el regidor que a partir d'ara tindrà la clau del calaix dels diners s'està reformant el despatx d'IMPE per la mòdica xifra de 70.000 euros.
I que el primer tinent d'alcalde encarrega estudis de màrqueting cultural per valor de 54.000 euros.
Com deia, en època de crisi s'han de controlar les despeses...

Nota premsa d'ICV-EUiA sobre el Ple

1 comentari:

Anònim ha dit...

Seria interessant alguna informació crítica sobre la vacuna anteriorment esmentada.
http://www.rebelion.org/noticia.php?id=67817
http://www.matriz.net/caps2/declaracion/

Salut i República
Desde IU Palencia

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails