29 d’octubre de 2008

Els blocaires tindran el seu espai a la IX Assemblea

Els propers 15 i 16 de novembre IU celebrarà a l'Auditori Pilar Bardem de la ciutat madrilenya de Rivas Vaciamadrid la seva IX Assemblea Federal. Una assemblea que segons sembla pot ser decisiva per a l'organització referent de l'esquerra transformadora a l'estat espanyol. Tanta importància té l'esdeveniment que els que volen refondre el capitalisme, perquè continuï sent el mateix que és, ens han contraprogamat.

El cas és que a petició dels blocaires agrupats al voltant d'IU, EUiA i EBB, a la IX Assemblea hi haurà un espai habilitat amb wi-fi per a què els blocaires que així ho desitgin puguin actualitzar els seus blocs i escriure sobre l'esdeveniment.
Els blocaires d'I love IU hem decidit per consens (aviem si prenen bona nota els dirigents) cedir invitacions per a que persones alienes a IU o la seva blocosfera també puguin assistir-hi.
En un principi ens han deixat 70 places, de les quals hem reservat 5 per la xarxa blocaire "las ideas", 5 més per als blocaires de "red progresista" i 5 per a persones "no adscrites" a cap xarxa.
De totes les maneres, com que es preveu complicat que puguin assistir 55 blocaires d'I love IU (alguns ja seran delegats) es poden ampliar les places per a convidats.

Per a inscriure's s'han d'enviar aquestes dades a l'adreça de correu: bloguerosiu@gmail.com

Nom i cognoms
e-mail
telèfon contacte
nom del bloc

Les places es reservaran per estricte ordre d'arribada. Es podran enviar sol·licituds fins a inicis de novembre (la data concreta encara no està determinada)

Animeu-vos. L'experiència por resultar més que interessant!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Desde http://soloputa.blogspot.com/

¡¡¡Es irremediable... no pUEDO controlarme!!!
ESTO ES SPAM... EXQUISITA.
SOY......"SOLO PUTA"
Participo en el concurso de blog del 20 minutos.
Hay una cosa que TU puedes hacer por mi culo en la categoria de Blog Erotico....
Muy Buen Blog.Me ha encantado.Yo soy menos inteligente y sólo es un Blog de fotos de mis cachas y poemas guarrotes.Te aseguro que es un Una buena manera de soltar endorfinas! Enhorabuena y espero tu visita.Besos
P.D...copiado por mi jeta de otros que hacen spam..

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails