25 de juliol de 2008

Avui, avui fa tot just dos anys!

Sí, avui fa dos anys que vaig obrir un bloc i vaig penjar-hi la meva primera entrada.

Des de llavors han passat moltes coses. De no saber ben bé que estava fent, a ser promotor d'una iniciativa blocaire. De la soledat del blocaire principiant davant el seu ordinador, a la companyia de molts amics coneguts en aquesta rica xarxa. De blogger a blocat i retorn a blogger... Sí, moltes coses han passat, però l'esperit que em va portar a obrir un bloc encara es manté ben viu. Encara crec que tinc moltes coses per a explicar.

I per sobre de tot, milions de gràcies a les més de 5.000 visites que han tret el cap per aquesta finestra. Sou vosaltres l'objectiu final d'aquest bloc. De fet, això és un bloc gràcies a vosaltres. De moment, seguiré.

Com a concessió a la nostàlgia, deixo l'enllaç de la primera entrada que vaig penjar (n'hi ha d'anteriors, però es corresponen a articles previs publicats en premsa comarcal, etc). Parlava del PSUC i de la seva gent quan es complia el 70è aniversari de la seva fundació. Que serveixi també per felicitar-li el seu 72è aniversari... PSUC. 70 anys en lluita

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, Iñaki, bona feina! Aquests aniversaris fan de bon celebrar! Una abraçada,
àngels

Anònim ha dit...

Enhorabona, d'un que segueix cada un dels teu post amb molt d'interès

iescudero ha dit...

Moltes gràcies companys!

Els vostres blocs també són per a mi lloc d'inexcusable visita on trobar informació, encertades opinions i font d'inspiració.

Una abraçada!

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails