17 d’abril de 2008

Los conservadores y los verdes pactan gobernar Hamburgo

"Tras la sacudida del mapa electoral provocada por la irrupción del nuevo partido La Izquierda en los parlamentos del Oeste alemán, verdes y cristianodemócratas coquetean ahora con vistas a posibles coaliciones en el Parlamento federal de Berlín"

"Ayer, el primer ministro del sureño Estado federado de Baden-Würtemberg, Günther Oettinger (CDU), declaró al diario
Bild sus inclinaciones por una coalición de Gobierno entre su partido y Los Verdes, preferible según dijo a un nuevo pacto con los socialdemócratas (SPD). En Baden-Würtemberg conviven gigantes industriales y vanguardia tecnológica con un arraigado conservadurismo social y medioambiental"

És aquest un exemple de pragmatisme i de modernitat de l'esquerra(¿?) transformadora? Està vist que qualsevol cosa abans que governar amb els antiquats i empestats de Die Linke (partit alemany que més està pujant). Es diu que ara IU es troba en un punt d'inflexió i que haurà de decidir per quin camí polític vol avançar. Jo almenys em sento molt més identificat amb el recorregut polític fet per l'Oskar Lafontaine que per Joschka Fischer. M'estalvio fer més comentaris...

Es veu que el ja famós escot de la Merkel fa perdre el sentit


aquí podeu llegir l'article de "El País" sencer

Cap comentari:

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails