30 de desembre de 2007

Dies com avui em sento feliç d’haver abandonat la secta catòlica encobridora de pedòfils

Un cop vista la nova mani organitzada avui a Madrid per la punta de llança de l’extrema dreta, haig de dir que sento la gran satisfacció d’haver abandonat aquesta secta perversa que és l’església catòlica.
No voldria ofendre els cristians de base que fan una destacable tasca social. Parlo de l’església amb majúscules, del catolicisme vaticanista i hipòcrita dels Joan Pau II, Beneit XVI o Rouco Varela. Parlo de bisbes, com el de Tenerife, que justifiquen els abusos a menors. Parlo de l’església que és caldo de cultiu i protectora de pedòfils confessos. Parlo de l’església que rendeix homenatge els màrtirs franquistes i menysprea els republicans. Parlo de l’església que condemna el tercer món i promociona la SIDA per no promocionar l’ús del preservatiu. Parlo de l’església que insulta persones adultes per mantenir determinades pràctiques sexuals consentides mentre justifica les mateixes pràctiques, però no consentides i amb menors.
En definitiva, aquests impresentables senyors em donen el gran plaer d’haver pogut rebutjar les seves idees totalitàries i corruptes. A qui encara s’estigui pensant si abandonar o no aquesta secta, li deixo unes raons gràfiques per si poden ajudar-li a decidir-se.Relacionat amb la matèria, us passo aquest web en favor de la diversitat familiar, l’adreça és: http://www.diversidadfamiliar.blogspot.com/ Sembla mentida que ja en el segle XXI haguem de lluitar per determinats drets...

Salut i apostasia,

1 comentari:

PER L'ESQUERRA I PEL PAÍS ha dit...

Amic Iñaki:
He llegit el teu comentari al respecte de l'abandonament de l'Esglèsia catòlica i no puc deixar passar l'avinentesa per escriure't alguns pensaments.
Jo no he apostatat perquè no em dóna la gana. Des del respecte més escrupulós a les persones que ho heu fet, voldria deixar constància de les meves raons per no fer-ho. Potser les persones que heu abandonat ja l'esglèsia no tenieu una vida eclesial massa compromesa, no ho sé. No és el meu cas. Porte des de que tinc ús de raó en ella i no me'n vull anar; en tot cas sempre estic a la disposició de que m'expulsen o alguna cosa d'aquestes.
La meva militància d'esquerres o el fet de ser gai és motiu més que suficient per a no deixar una organització que no em suporta. Però de la mateixa manera que no vaig demanar entrar-hi no me'n vaig així de lleuger. Si les meves idees, els meus fets o la meva vida els resulten asquerosos, doncs que m'haguessen preguntat abans de ficar-m'hi. Ara que se'n foten!!
A més tinc el plaer de pertanyer al "ramat" d'Agustin Garcia-Gasco, cardenal arquebisbe de València, insigne prelat que vomita bestieses cada cop que obre la boca, personatge nefast per a la dissortada pàtria valenciana, càncer en la pell de l'esglèsia catalanoparlant.
T'imagines el plaer que jo li donaria a aquest senyor si me n'anés?? mai de la vida! si vol un orgasme que se'l provoque; no seré pas jo qui li dóne gust al seu cos. Mentre em tindrà que suportar, aguantar que vote esquerres, que treballe per la justícia social, pels drets del col.lectiu LGTB, que folle amb homes i que, si es dóna el cas, em case amb un d'ells. I tot sense el seu consentiment.
De vegades i més en dies com el d'avui quan els sent i els mire en Madrid m'entren ganes de fugir; la realitat em torna a situar i de nou aposte per quedar-me i continuar sent un gra en el cul de la cúria valenciana.
En tot cas, enhorabona si te n'has pogut sortir sense cap problema, de papers o psicològics. Jo encara m'estic pagant un terapeuta que m'ajude a poder viure sense la por que em van col.locar per a tot.
Rep una cordial abraçada des del País Valencià, bressol d'insignes fills de puta com el Cardenal que dirigeix la Seu Valenciana.

potser també t'agradi...

Related Posts with Thumbnails